Menu

Bulgarian (BG)

Content

Райкомерс спечели златен приз „Най-добър строител“

Областното представителство на Камарата на строителите в България в София връчи традиционните си годишни награди „Най-добър строител“ на тържествена церемония по повод деня на строителя. Събитието се състоя на 31 октомври в столичния хотел Балкан и домакин бе инж. Любомир Качамаков, член на Изпълнителното бюро и на Управителния съвет (УС) на КСБ, председател на ОП на КСБ – София.

„Райкомерс Конструкшън“ ЕАД спечели първа награда в категорията „Големи предприятия с оборот от 20 до 50 млн. лв.“ Наградата връчи главният архитект на София – арх. Здравко Здравков с думите, че строителството е фактор, който може да промени градската среда и пожела по-малко проблеми с администрацията. В категорията „Средни предприятия с оборот от 5 до 20 млн. лв.“ първото място бе отредено на „Интерхолд“ ЕООД, а при „Малките предприятия с оборот до 5 млн. лв.” първото място зае  „Мико – Д“ ООД.

Сред официалните гости на церемонията бяха зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството инж. Валентин Йовев, зам.-кметовете на Столичната община Дончо Барбалов и доц. д-р Тодор Чобанов, проф. Стоян Братоев, изп. директор на „Метрополитен” ЕАД, инж. Галина Василева, ръководител на Управляващия орган на Оперативна програма „Транспорт и транспортна инфраструктура“.

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха водещият Драгомир Симеонов и група Б.Т.Р.

   

Log In or Register