Menu

English (UK)

Content

Представен бе националният отбор по мини футбол

Официално бе представен националният отбор по мини футбол на България

На 12 септември бе направено официално представяне на националния отбор по мини футбол, които ще представи България на Европейското първенство в Хърватия този месец. Повечето от футболистите в него са част от отбора по мини футбол на „Левски“ Паталеница. От 23 до 26 септември момчетата ще премерят сили с най-силните отбори в Европа в борба за престижната титла.

Събитието се проведе на реконструирания стадион на ФК „Левски“ Паталеница в с. Паталеница. Стадионът е обновен по иницатива и с финансовата подкрепа на „Райкомерс Конструкшън“ ЕАД. Трибуните и съблекалните са реконструирани, а теренът е с обновено тревно покритие.

На събитието присъстваха кметът на Пазарджик Тодор Попов, кметът на с. Паталеница Ангел Налбатски, представители на Българска асоциация мини футбол, представители на „Райкомерс Конструкшън“ ЕАД и много гости.

Тодор Попов произнесе кратко слово и благодари на „Райкомерс Конструкшън“ ЕАД за благородната инициатива. Кметът на с. Паталеница също изказа своите благодарности към ръководството на фирмата. Няколко думи каза и инж. Благой Козарев, след което му беше връчена купата на Шампионска лига по мини футбол на България, спечелена от отбора на „Левски“ Паталеница.

Събитието приключи с провеждането на футболен мач от А окръжна група на Пазарджик между отборите на местния ФК „Левски“ Паталеница и ФК „Брацигово“. Мачът беше спечелен от домакините с късен гол на Иван Хамалски.

      

Райкомерс Конструкшън ЕАД

Бул. "Д-р Петър Дертлиев" 129 
София 1359, България

(+359 2) 925 14 44, 925 13 33

(+359 88)561 06 49

 

Сертификати

Вход или Регистрация